Jogpontok projekt logója
Jogpontok projekt logója
Széchenyi 2020 logója
Akadálymentes változat

Személyes ügyfélfogadás

Az ügyfeleknek meghatározott ügyfélfogadási időpontokban, személyesen vehetnek igénybe jogi segítséget ellátogatva valamelyik regionális JOGpontok irodába, ahol a jogi kérdéseikkel, közvetlenül a szakképzett jogásztól kérhetnek információt, segítséget, tanácsadást az ország 138 településén.

A személyes ügyfélfogadás a jogi segítség legteljesebb, és így gyakran a leghatékonyabb formája. Lehetőség van a problémák teljes megvitatására és a beszélgetés közben számos egyéb kérdés is felmerülhet. Ennek eredményeként az ügyfél egy célzott és leginkább a saját ügyére szabott jogi segítségben részesülhet: munkajog, TB, cégjog és adójog területén. Amennyiben további kérdés merülne fel, újból felkereshető ugyanaz a JOGpontok iroda.

A szolgáltatás anonim és ingyenes, nincs előzetes bejelentkezés, illetve regisztráció, az adott helyszínen az ügyfélfogadási időben a jogász rendelkezésre áll. Amennyiben az ügyfél ellátogat az általa kiválasztott JOGpontok irodába, a jogász érkezési sorrendben fogadja a megjelenteket. Jogászaink kizárólag a honlapon, a Jogsegélyszolgálat területei menüpontban leírt témákban biztosítják a válaszadást.

A konkrét települések és ügyfélfogadási időpontok a későbbiekben lesznek elérhetők.